Для Києва розробили нову схему парковок

Перехоплюючі парковки побудують на в'їзді до Києва і біля станцій метро

Проблема автопарковок - бич всіх великих міст. Особливо складно прилаштувати свого залізного коня в центрі. І поки водії ламають голову, де знайти місце в перевантаженому автомобілями місті, фахівці для вирішення проблеми розробили схему розміщення паркінгів в Києві. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє "Київгенплан".

Документ має на увазі розміщення і облаштування перехоплюючих паркінгів на 16 тисяч автомобілів на в'їзді в місто і перехоплюючих паркінгів на 12 тисяч автомобілів в межах міста - у важливих пересадочних вузлів і станцій метро. Такі парковки планують побудувати біля станції Героїв Дніпра, Деміївська, Либідська, Лівобережна та інші.

Крім того, розроблена схема розміщення гаражів та стоянок для постійного зберігання автомобілів.

Як повідомляв портал "Коментарі", для відвідувачів зоопарку в Києві проблема парковки вже вирішена. У зоопарку відкрили паркінг в якому можуть вільно розміститися сотні автомобілів. Стоянка має три рівні, свого залізного коня можна залишити навіть на даху. Загальна кількість автомобілів, які може вмістити паркінг становить 435.

Час стоянки для бажаючих просто залишити тут свою машину обійдеться в 30 гривень. Якщо власник автомобіля відправиться в зоопарк, ціна складе 20 гривень за годину, а якщо паркувальне місце зайняти з восьмої години вечора до восьмої ранку - 10 гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися