У КМДА зробили важливе звернення до киян щодо опалювального сезону

У рамках підготовки до опалювального сезону в українській столиці мешканців Києва попросили не втручатися у систему опалення міста, оскільки це може згубно вплинути на роботу відповідної інфраструктури

У рамках підготовки до опалювального сезону в українській столиці мешканців Києва попросили не втручатися у систему опалення міста, оскільки це може згубно вплинути на роботу відповідної інфраструктури. Про це заявив директор департаменту житлово-комунальної інфраструктури Київської міської державної адміністрації Дмитро Науменко, повідомляє прес-служба КМДА.

За його словами, мешканцям Києва не варто облаштовувати теплу підлогу за рахунок будинкового теплового носія, встановлювати терморегулятор на системах, які не пристосовані до цього, збільшувати опалювальні площі — все це тягне за собою недогріви в одних приміщеннях та перегріви в інших.

Нагадаємо, що мешканців української столиці закликали сплатити комунальні послуги — йдеться про оплату боргів за газ, які можуть вплинути на опалювальний сезон у місті. Про це стало відомо із коментаря, який дав директор ТОВ "Нафтогаз України" Сергій Бєляєв, передає видання Вечірній Київ.

Відомо, що мешканці української столиці мають значну заборгованість за блакитне паливо у розмірі 75 мільйонів гривень, він зазначив, що компанія продовжує забезпечувати постачання газу на усій території України.

Бєляєв закликав мешканців Київ покрити борги за газ, оскільки це негативно може вплинути на проходження опалювального сезону у столиці.

Читайте также