У Києві змінять маршрути кількох автобусів: подробиці

Пасажирів попередили про тимчасові зміни в русі транспорту

У Києві в суботу, 13 серпня, кілька автобусів курсуватимуть за зміненими маршрутами. Про це киян та гостей міста попередили у комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

У столиці змінять маршрути руху автобуси №2, №61 та №98, а також тролейбус №34 через проведення продовольчих ярмарок. Продовольчі ярмарки цієї суботи відбудуться на вулицях Йорданській, Героїв Севастополя та Сержа Лифаря.

З початку руху до закінчення ярмарків рух маршрутів буде організовано за наступною схемою:

– автобус №2 від вул. Булгакова до пр-ту Відрадного за діючим маршрутом, далі – бульвар Вацлава Гавела (без заїзду на пр-т Відрадний, вул. Героїв Севастополя та вул. Академіка Стражеска) – вул. Академіка Каблукова, далі за діючим маршрутом;

– автобус №61: вул. Радунська (в зворотному напрямку – вул. Радунська – вул. Лісківська – вул. Милославська) – вул. Градинська – вул. Оноре де Бальзака – вул. Марини Цвєтаєвої – пр-т Володимира Маяковського – вул. Сержа Лифаря – вул. Миколи Закревського – вул. Теодора Драйзера – пр-т Романа Шухевича – вул. Остафія Дашкевича(Миколи Кибальчича) – бульвар Перова – вул. Івана Микитенка (в зворотному напрямку вул. С. Стальського) – вул. Райдужна – залізнична площа "Троєщина";

– автобус №98: вул. Радунська – вул. Будищанська – вул. Оноре де Бальзака (непарна сторона) – вул. Марини Цвєтаєвої – пр-т Володимира Маяковського – вул. Сержа Лифаря – вул. Пухівська – ТЕЦ-6;

– тролейбус № 34: вул. Північна – пр-т Героїв Сталінграда – вул. Маршала Тимошенка – пр-т Героїв Сталінграда – пр-т Степана Бандери.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві в суботу, 13 серпня, кілька тролейбусів курсуватимуть за зміненими маршрутами. У столиці змінять маршрути руху тролейбуси №5, №5Д та №26 через ремонтні роботи. Ремонт запланований на шляхопроводі на перетині проспекту Перемоги та вулиці Данила Щербаківського. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, до столичної влади звернулись з петицією щодо жахливого технічного стану деяких маршруток у Києві. Автор звернення занепокоєний безпекою перевозок та вимагає оприлюднити результати перевірок столичних перевізників для громадськості.

Читайте також, кому у Києві можуть списати борги за комуналку.

Читайте также