З вулиць Києва за тиждень прибрали сотню МАФів

Київська влада продовжує боротися з незаконними МАФами

У Києві знесли 94 незаконно встановлених МАФ. Про це повідомляє прес-служба Департаменту міського благоустрою КМДА в Facebook.

Такий урожай комунальники зібрали тільки за один тиждень з 21.09.2020 по 27.09.2020.

Як повідомили у відомстві, з 21 вересня з вулиць міста зникло 94 самовільно встановлених елементів благоустрою.

Лідером за кількістю демонтованих тимчасових споруд та інших елементів став Деснянський район - там прибрали 15 кіосків.

На другому місці по звільненню від МАФів - Солом'янський район - 12 шт., Подільський - 11 елементів незаконної забудови.

В цілому, роботи по демонтажу МАФів в столиці проводилися так:

picture


Як повідомляв портал "Коментарі", Оболонська площа новий вигляд . На ній закінчують облаштовувати сквер і зону відпочинку з фонтаном. Про це на своїй сторінці в Facebook   повідомив   директор відділу контролю за благоустроєм Оболонського району Олексій Никитюк.

"Пам'ятаю який тут жах був коли на цьому місці стояла шалена кількість кіосків, згадався і скандальний нічний демонтаж незаконних тимчасових споруд, і спроби власників споруд загарбати дану земельну ділянку. Так, важкий довелося пройти шлях, але воно того варте!", - написав чиновник.

За словами Никитюка, деякі власники тимчасових споруд, що стояли тут, мали дозвільну документацію, але з розумінням поставилися до розпочатої мети і самостійно погодилися забрати і перенести свої конструкції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися