Скелети справжніх динозаврів покажуть у Києві

Де та коли можна побачити експозицію

У Києві цими вихідними на території "Динопарку" відкриють приголомшливу експозицію зі справжніми скелетами динозаврів. Про це повідомили організатори заходу, передають "Коментарі".

До найбільшого в Україні парку динозаврів приїдуть унікальні експонати з Європи. У суботу, 20 серпня, та у неділю, 21 серпня, відвідувачам покажуть декілька скелетів вражаюче точних розмірів та форм. Ці експонати оселяться в столичному парку назавжди.

В "Динопарку" зазначили, що палеонтологічні скелети доісторичних тварин надзвичайно реалістичні. Їхнє створення стало можливим завдяки новітнім технологіям. Відвідувачам також обіцяють святкові програми за участю аніматорів. У суботу на 17:00 заплановане наукове шоу, а у неділю о 14:10 почнеться шоу бульбашок.

Вхід для дітей до 12 років безкоштовний, але лише у супроводі дорослих. Один дорослий при покупці квитка може провести безкоштовно до парку не більше двох дітей. В суботу, 20 серпня, аніматори в "Динопарку" працюватимуть з 15:00 до 18:00, у неділю — з 12:00 до 15:00. Взагалі "Динопарк" відкритий для відвідувачів щодня з 10:00 до 20:00.

Нагадаємо, найбільший парк динозаврів в Україні "Динопарк" відновив роботу у Києві на початку червня. Відвідувачам пропонують різноманітні тематичні зони з ретельно розробленими експозиціями під кожну фігуру динозаврів реальних розмірів. На території "Динопарку" також є парк атракціонів. Через те, що під час воєнного стану станція метро "Гідропарк" не працює, дістатися "Динопарку" можна пішки зі станції метро "Лівобережна".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час дії воєнного стану та заборони відвідувати ліси Державне агентство лісових ресурсів України пропонує безпечний відпочинок в спеціальних рекреаційних зонах Київської області. Кожна така локація має сучасні альтанки, кухню, зручні печі, оснащені місця для відпочинку з підведеною водою та дитячі майданчики. Все це захищено мінералізованими смугами, щоб унеможливити пожежі. Такі пункти розташовані вздовж трас. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, про ТОП-10 місць, які варто відвідати в центрі Києва та показати гостям столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися