У Києві під час велопробігу у підтримку ЗСУ та військовополонених Азовсталі зібрали близько 180 тисяч грн

Ці гроші використають на потреби Збройних сил України

У Києві відбувся благодійний велопробіг, під час якого вдалося зібрати близько 180 тисяч гривень, які підуть на потреби Збройних сил України. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила ДСНС України у своєму Телеграмі.

"Понад п’ятсот рятувальників, поліцейських, спортсменів, родини військовополонених та просто любителів велопрогулянок взяли участь у благодійному велопробігу в підтримку ЗСУ та військовополонених "Азовсталі", - повідомили в ДСНС.

Організацією велопробігу займалися ДСНС, ГО "Велодень Київ", столична влада й патрільні Києва. Головна мета велопробігу - збір коштів для українських військових і підтримка родин військовополонених Азовсталі.

"Учасники стартували від Київського велотреку та подолали відстань 10 кілометрів центром міста. За віком обмежень не було: наймолодшим учасником велоперегонів став 10-місячний Гордій, який брав участь у заході разом зі своїм татом. Найстарший - 64-річний Віктор із Києва", - додали в ДСНС.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині згоріли цех, автомобіль та десяток холодильників. Одна з пожеж сталася у Вишгородському районі. В селі Пірново горіло виробниче приміщення, розташоване на вулиці Київській. Вогонь гасили рятувальники з пожежних частин Вишгороду та села Нові Петрівці. На ліквідування пожежі витратили майже чотири години. Подробиці надзвичайної ситуації не повідомляють. Ще одна пожежа виникла у Броварському районі. В селищі міського типу Велика Димерка на вулиці Соборній горіло сміття.

Читайте на порталі "Коментарі": в мерії Києва розповіли про реабілітацію дітей з інвалідністю. Столичний центр реабілітації працює у штатному режимі з дотриманням вимог воєнного стану. Послуги у закладі надають як маленьким мешканцям Києва, так і дітям-переселенцям. З початком повномасштабного вторгнення російських окупантів з Києва до країн Євросоюзу представники столичної влади евакуювали понад три тисячі родин, які виховують дітей з інвалідністю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

20 серпня 2022, 21:56

BAT''KIVSHUNA===OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////Юлія Тимошенко: Ми маємо допомагати армії та захищати людей.........Юлія Тимошенко: Українці ніколи не підтримають «мирну» угоду, яка віддає територію ворогу..........==============VLADIMIR ZELENSKII IULIIA TIMOSHENKO===KONSENSUSNUI VLASTNO=OPPOZITSUONNUI DEMOKRATICHESKII OPLOT EDINOGO UKRAINSKOGO NARODA DAIUSHEGO OTPOR I POBESHDAIUSHEGO RUSSKO=FASHUSTKIX ZAXVATCHIKOV.........=========VLADIMIR ZELENSKII IULIIA TIMOSHENKO===PROGRESSIVNUI TIASHELOVESNUI AVANGARD UKRAINSKOI SISTEMU UPRAVLENIIA USTREMLENNOI K STANOVLENIIU ISTINNOI DEMOKRATII===GUMANISTICHESKOI........===========VLADIMIR ZELENSKII IULIIA TIMOSHENKO===VLAST'' I OPPOZITSUIA===EDINUI PORUV REAL''NOSTI I MECHTU SBEREGAIUSHIX UKRAINU I SOZDAIUSHIX NOVUIU UKRAINU===DEMOKRATICHESKUIU PROTSVETAIUSHUIU I EDINUIU.......=============BRIUSSEL'' BEL''GIIA KIEV UKRAINA===SHUVI CHELOVECHNAIA IDEIA===PROTSVETAI =ZEMLIA= ===BUD'' SCHASTLIVA I EDINA..........===========ODNA STOLITSA===ODNA STRANA===ODIN NAROD===CHELOVEK......

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися