Андрій Шевченко зіграв у футбол з дітьми на понівеченому стадіоні в Ірпені

Шевченко зіграв у футбол з юними гравцями

Андрій Шевченко відвідав Ірпінь, який постраждав від російських окупантів. Екскурсію містом для Шевченка провів мер Ірпеня Олександр Маркушин. Зокрема вони завітали до Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи, яка була знищена під час окупації міста, і до пошкодженого міського стадіону "Чемпіон". Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив міський голова Ірпеня Олександр Маркушин у своєму Телеграмі.

"Я звернувся до Андрія Шевченка, як до обличчя українського футболу та до амбасадора United24 з проханням взяти під опіку нашу ДЮСШ та задіяти можливості United24 для пошуку фінансування її відбудови", - повідомив мер Ірпеня.

Також Олександр Маркушин зазначив, що Андрій Шевченко зіграв на стадіоні футбол з юними гравцями з Ірпеня.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині згоріли цех, автомобіль та десяток холодильників. Одна з пожеж сталася у Вишгородському районі. В селі Пірново горіло виробниче приміщення, розташоване на вулиці Київській. Вогонь гасили рятувальники з пожежних частин Вишгороду та села Нові Петрівці. На ліквідування пожежі витратили майже чотири години. Подробиці надзвичайної ситуації не повідомляють. Ще одна пожежа виникла у Броварському районі. В селищі міського типу Велика Димерка на вулиці Соборній горіло сміття.

Читайте на порталі "Коментарі": в мерії Києва розповіли про реабілітацію дітей з інвалідністю. Столичний центр реабілітації працює у штатному режимі з дотриманням вимог воєнного стану. Послуги у закладі надають як маленьким мешканцям Києва, так і дітям-переселенцям. З початком повномасштабного вторгнення російських окупантів з Києва до країн Євросоюзу представники столичної влади евакуювали понад три тисячі родин, які виховують дітей з інвалідністю.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися