У Київському зоопарку показали красуню-бегемотика (ВІДЕО)

Як рятується Лілі від спекотної погоди

У Київському зоопарку бегемотик Лілі рятується від спеки у власному басейні та полюбляє освіжаючий душ. Як передають "Коментарі", в закладі показали нові кадри чарівної тварини.

На кадрах видно, що до бегемотика прикута увага багатьох відвідувачів, але Лілі на них не зважає.

"Наша красуня Лілі любить тепле сонечко, освіжаючий басейн, приємний літній душ та смачну і корисну їжу. А ще – вона завжди дарує посмішки та гарний настрій усім відвідувачам. Приходьте у гості!" — запросили в Київському зоопарку у дописі до оприлюдненого відео.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київському зоопарку лемури варі оселились на власних зелених островах. Лемури Варік і Джонік тепер мешкають в домівках площами 25 та 50 квадратних метрів. Щоб тварини переміщалися між новими оселями спорудили два спеціальні канати. Канатна дорога для лемурів закріплена між деревами та має довжину у чотири метри. Дивіться відео про чарівних лемурів у нових домівках.

Нагадаємо, приватний дендропарк для сімейного відпочинку "Добропарк", розташований поблизу Києва у звільненому від російських окупантів селі Мотижин, відкрив нову виставку квітів. У "Добропарку" почався сезон гортензій, який триватиме до 30 вересня. Відвідувачам пропонують відпочити на трьох великих квіткових локаціях.

Зазначимо, що під час дії воєнного стану та заборони відвідувати ліси Державне агентство лісових ресурсів України пропонує безпечний відпочинок в спеціальних рекреаційних зонах Київської області. Кожна така локація має сучасні альтанки, кухню, зручні печі, оснащені місця для відпочинку з підведеною водою та дитячі майданчики. Все це захищено мінералізованими смугами, щоб унеможливити пожежі. Такі пункти розташовані вздовж трас. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що у парку "XII місяців" кілька нових маленьких вихованців, та дивіться про них відео.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися