У Києві обмежать рух на вул. Богдана Хмельницького

Обмеження вводиться до 27 грудня у зв’язку з ремонтом

У Києві на вулиці Богдана Хмельницького проводиться ремонт покриття з бруківки, через що частково обмежено рух транспорту. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київської міської держадміністрації з посиланням на КК "Київавтодор".

Повідомляється, що дорожники Шевченківського району працюють у кварталі між вул. Пирогова і вул. Коцюбинського. Обмеження руху у зв’язку з зазначеними роботами триватиме до 27 грудня.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві Контрактову площу і вулицю Сагайдачного можуть знову відкрити для проїзду.

 Столичні водії вимагають повернення руху громадського та приватного транспорту на Контрактовій площі і вулиці Сагайдачного по всій довжині.  Відповідна петиція зареєстрована на сайті Київської міської ради.

Повідомляється, що перекриття вулиці Сагайдачного та Контрактовій площі призвело до значного загострення транспортних проблем Подолу.  Пробки в години пік стали справжньою проблемою як для жителів Подолу, так і для тих хто працює в цьому районі, або просто прокладає по Подолу свій маршрут.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися