Росія може влаштувати повторний наступ на Київ — Міністр оборони Іспанії

Російські окупанти можуть спробувати влаштувати новий наступ на українську столицю, а повномасштабна війна РФ проти України буде довгою.

Російські окупанти можуть спробувати влаштувати новий наступ на українську столицю, а повномасштабна війна РФ проти України буде довгою. Про це заявила Міністр оборони Іспанії Маргарита Роблес, яку цитує агентство Anadolu.

За її словами, противник може знову атакувати Київ чи іншу частину української території, хоч останнім часом війна змістилася на схід країни.

Вона зазначила, що війна Росії проти України буде довгою, дуже важкою та жорстокою, порівнявши її з Першою та Другою Світовими війнами.

Нагадаємо, що незважаючи на загрозу ракетних ударів російських окупантів по українській столиці, співробітники посольства США в Україні залишаються працювати на своїх місцях. Про це стало відомо з коментаря неназваного представника Державного департаменту США, який наводить американський канал CNN.

За його словами, Держдеп не планує жодних термінових змін у дипломатичній присутності США на території України, незважаючи на загрозу активізації ракетних ударів Росії найближчими днями.

Дипломати вживуть необхідних заходів безпеки, але не залишатимуть Київ.

Читайте также