Мешканців Києва та області попередили про загрозу найближчими годинами

Оголошено І рівень небезпечності

У Києві та області найближчими годинами очікується значне погіршення погодних умов. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.

“Попередження про небезпечні метеорологічні явища по місту Києву та Київській області. У найближчі 2 години зі збереженням до кінця доби 6 травня грози. Оголошено І рівень небезпечності”, - йдеться у повідомленні Укргідрометцентру.

Нагадаємо, що 4-6 травня у Київській області надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Погодні умови сприятимуть високій ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах, при наявності джерел займання (відкритого вогню). Чим характеризується вказаний період, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в адміністрації Національного ботанічного саду імені М.М. Гришка повідомили, що останнім часом ботсад зазнає несанкціонованої навали відвідувачів бажаючих “зустріти світанок”, чи зробити фото вдосвіта та в ранкові години, ще до початку роботи установи. Відвідувачам нагадали, що установа не являється громадським парком чи міським сквером, і має чіткі правила відвідування та визначений графік роботи. Детальніше про ситуацію в Києві читайте за посиланням.

Також читайте про зміни, які відбулися у Київському зоопарку - облаштували новий авіарій. Там прихистили двадцять папуг, врятованих під час повномасштабної війни. На компідприємстві пояснили, що когось із них привезли з постраждалих територій, когось віддали люди, а когось просто підкинули під зоопарк у коробці. Детальніше про нове житло пернатих, читайте за посиланням.


Читайте также