Авіакомпанія МАУ відклала рейси з Києва до Німеччини

Перенесення рейсів пов'язане з їх низьким завантаженням

Незважаючи на ослаблення карантинних обмежень, українці не поспішають масово відвідувати Європу. Наслідком цього є перенесення авіарейсів на пізні терміни на відміну від запланованих. Таке рішення прийняло керівництво авіакомпанії МАУ. Про це повідомляє пресслужба авіаперевізника.

Так, МАУ переглянула розклад рейсів на жовтень, і прийняла рішення перенести рейси з Києва до Берліна і Дюссельдорф.

Рейси Київ-Брюссель-Київ і Київ-Дюссельдорф-Київ відкладені до 24 жовтня. Перегляд розкладу польотів пов'язаний з низьким завантаженням за цими європейськими напрямками.

У МАУ додали, що рейси Київ-Тель-Авів-Київ будуть виконуватися без частоти по вівторках, але за іншими частотам за розкладом - по понеділках, середах, четвергах і неділях.

Як повідомляв портал "Коментарі", український авіаперевізник МАУ заявив про запуск рейсів з Києва до Лондона з 2 жовтня. Рейси виконуватимуть тричі на тиждень. Польоти з "Борисполя" в аеропорт "Хітроу" будуть виконувати по понеділках, середах і п'ятницях. Тривалість перельоту становитиме три з половиною години і буде коштувати від 1993 грн в одну сторону. При цьому, МАУ продовжить літати в лондонський аеропорт "Гатвік".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися