У Києві побажали Лукашенку "возз'єднання" з Каддафі та Хусейном

У Міністерстві оборони України відповіли на привітання самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка із Днем Незалежності, де він побажав українцям "мирного неба"

У Міністерстві оборони України відповіли на привітання самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка із Днем Незалежності, де він побажав українцям "мирного неба". Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікувало відомство у Twitter.

У Міноборони заявили, що після побажання "мирного неба" від Лукашенка у бік України з Білорусі полетіли ракети як "подарунок". Військові побігли диктатору "возз'єднання з його добрими друзями" - близькосхідним диктаторам Муамару Каддафі та Саддаму Хусейну.

Нагадаємо, що Олександр Лукашенко відчинив двері своєї країни для російських військ, відкинувши її суверенітет та незалежність. Про це стало відомо із коментаря представника Державного департаменту США Неда Прайса, який він дав на брифінгу.

За його словами, участь Білорусі у нових військових навчаннях Росії не змінює підхід американського уряду до режиму Лукашенка.

Він зазначив, що Лукашенко певною мірою віддав росіянам частину територіальної цілісності Білорусі, дозволивши російським силам зайти на свою територію та розпочати повномасштабне вторгнення в Україну.

Читайте также