Автобуси з Оболоні та Троєщини тимчасово змінять маршрути

Як курсуватиме громадський транспорт

У Києві через заплановані продовольчі ярмарки змінили маршрути громадського транспорту. Про це пасажирів попередили в комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними перевізників, у суботу, 27 серпня, змінять маршрути автобуси №33, №63, №81, №101 та тролейбус №34. Проведення ярмарок у Києві в цей день заплановане на вулицях Йорданській, Миколи Закревського та Кубанської України. Зміни в русі транспорту триватимуть зранку до 18:00.

До закінчення ярмарків схеми руху маршрутів наступні:

·        автобус № 33: вул. Кіото – вул. Кубанської України – пр-т Лісовий – вул. Космонавта Волкова до вул. Кубанської України – вул. Космонавта Волкова – просп. Лісовий – вул. Мілютенка – вул. Кіото;

·        автобус № 63: від станції метро "Червоний Хутір" до вул. Кубанської України;

·        автобус № 81: вул. Кіото – вул. Мілютенка – пр-т Лісовий – вул. Космонавта Волкова до вул. Кубанської України – вул. Космонавта Волкова – пр-т Лісовий – вул. Кубанської України – вул. Кіото;

·        автобус № 101: від станції метро "Почайна" до просп. Володимира Маяковського за власною трасою, далі – вул. Теодора Драйзера – вул. Миколи Закревського, далі за власною трасою;

·        тролейбус № 34: вул. Північна – пр-т Героїв Сталінграда – вул. Маршала Тимошенка – пр-т Героїв Сталінграда – пр-т Степана Бандери.

Нагадаємо, кияни скаржаться на незручності проїзду трамваєм №33 та вимагають відновити курсування сполученням ДВРЗ — Троєщина за повним маршрутом. З таким зверненням до влади столиці звернулися у відповідній петиції.

Окрім того, кияни просять додати можливість оплачувати проїзд банківською картою в усіх видах громадського транспорту у Києві. Відповідна петиція набрала необхідну кількість голосів, а мер Києва Віталій Кличко вже відреагував на це звернення

Київський міський голова Віталій Кличко також доручив посадовцям мерії опрацювати петицію щодо перевірок технічного стану столичних маршруток.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що петиція до мера столиці Віталія Кличка про зупинку роботи громадського транспорту під час повітряної тривоги зібрала необхідну кількість голосів і зараз знаходиться на розгляді. Також пасажири вважають, що у Києві необхідно запровадити систему повернення грошей за ненадані послуги з перевезень через повітряну тривогу. Ця петиція ще збирає голоси.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися