Виноградар почистять від МАФів

Столична влада продовжує боротися з незаконними кіосками

Боротьба з незаконними торговими точками триває. МАФи виникають на вулицях Києва, як гриби після дощу. І так само швидко їх зносять. Тепер руки дійшли до столичного масиву Виноградар. Там демонтують 60 незаконних тимчасових споруд. Зараз триває демонтаж самовільно розміщених торгових рядів на проспекті Порика та вулиці Світлицького. У власників тимчасових споруд відсутня відповідна проектно-дозвільну документацію на розміщення. Про це повідомив в.о. директора комунального підприємства "Київблагоустрій" Микола Бойко.

"Роботи по демонтажу почали у понеділок, 28 вересня. На сьогодні 14 тимчасових споруд уже переїхало на майданчик. В цілому ми маємо доручення від Департаменту міського благоустрою демонтувати понад 60 об'єктів, що знаходяться біля ринку "Виноградар". Тому роботи триватимуть ще не один день ", - зазначив Микола Бойко.

Чиновник уточнив, що на припис інспектора благоустрою власники кіосків надавали копії договорів на проведення ярмарків, що не зовсім відповідає законним вимогам.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Києві знесли 94 незаконно встановлених МАФ. Такий урожай комунальники зібрали тільки за один тиждень з 21.09.2020 по 27.09.2020.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися