Хрещатик зачистили від знищеного озброєння "другої армії світу" (ВІДЕО)

Розтрощену російську військову техніку прибрали з центру Києва

"Парадну" російську бойову техніку вивезли з центральної вулиці Києва, де її експонували до Дня Незалежності України. Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Національної поліції України Олексій Білошицький, передають "Коментарі".

Правоохоронці та комунальники цієї ночі провели зачистку Хрещатику від знищеного озброєння "другої армії світу".

"В цьому році рфія планувала за три дні провести свій парад. Але, як і в усьому, обісрались, то вже довелось знову показувати, як треба. Їхня розбита і розгромлена техніка таки виїхала на Хрещатик. Але лише для того, щоб кожен українець міг побачити і сказати собі і всім іншим: "Ніколи", — прокоментував Білошицький.

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Національної поліції України додав, що за тралами з російською технікою одразу прямували очисні машини: "Аби навіть асфальтний пил не страждав від смороду кусків гівна, що порозліталось від "другої армії світу".

десятки знищених бойових машин, танків та важкої артилерії "другої армії світу". Президент України Володимир Зеленський показав на відео "парад" знищеної російської техніки у Києві з висоти пташиного польоту. 

Нагадаємо, у Києві на кілька днів скорочували графік роботи метро та наземного транспорту. Через загрозу ракетних ударів у столиці на тиждень забороняли усі масові заходи

Читайте також, кияни вимагають в петиції відкрити станції метро "Хрещатик" і "Майдан Незалежності".

Читайте также