Мешканців Ірпеня закликали не відвідувати деякі зони відпочинку

В мерії назвали причини тимчасових заходів застереження

В центрі Ірпеня наступного тижня планують провести хімічну обробку газонів. Про це мешканців міста-героя попередили в Ірпінській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії Ірпеня, планова обробка газонів гербіцидами проводиться щорічно для знищення бур‘яну. Цього року такі роботи працівники комунального підприємства "Управління благоустрою міста" проведуть у вівторок, 30 серпня.

Роботи з хімічної обробки газонів в Ірпені триватимуть на площі Шевченка з 09:00 до 13:00. У зв’язку з цим мешканців та гостей Ірпінської громади закликали не відвідувати місця відпочинку на площі Шевченка у зазначений час.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час дії воєнного стану та заборони відвідувати ліси Державне агентство лісових ресурсів України пропонує безпечний відпочинок в спеціальних рекреаційних зонах Київської області. Кожна така локація має сучасні альтанки, кухню, зручні печі, оснащені місця для відпочинку з підведеною водою та дитячі майданчики. Все це захищено мінералізованими смугами, щоб унеможливити пожежі. Такі пункти розташовані вздовж трас. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, за попередніми прогнозами директора Укргідрометцентру Миколи Кульбіди, зима у Києві і в Україні в цілому буде теплою з температурою вищою за норму. Похолодання будуть короткочасними і можуть бути надзвичайно жорсткими. В цілому в зимовий період середня температура повітря буде близько п’яти градусів морозу.

Читайте також, що у Києві в останні дні літа синоптики прогнозують відчутне похолодання.



Читайте также