Препарати для схуднення з психотропами вилучили на Київській митниці (ФОТО)

Товар намагалися переслати поштою

З Казахстану в Київську область намагалися переслати препарати для схуднення зі вмістом психотропних речовин. Як повідомляють "Коментарі", про це розповіли у Київській митниці.

За даними відомства, у міжнародних поштових відправленнях з Казахстану задекларували безпечні дієтичні добавки. Посилки прямували на адреси отримувачів у Білій Церкві та у Кривому Розі. Під час перевірки вмісту поштових відправлень київські митники виявили понад три тисячі капсул для схуднення з психотропними речовинами.

Вміст заборонених речовин у препаратах підтвердила експертиза. В складі пігулок виявили сибутрамін, що віднесений до особливо небезпечних психотропних засобів. Препарати вилучили, а на відправників склали протокол про порушення митних правил.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що арештовані гроші "Всеукраїнського банку розвитку", власником 100% акцій якого був старший син колишнього президента Віктора Януковича Олександр, скерували на потреби Збройних Сил України. На спеціальний рахунок Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України перерахували 304 мільйона гривень

Нагадаємо, у Києві співробітники української контррозвідки викрили працівника підрозділу забезпечення Управління справами Апарату Верховної Ради України у співпраці з російськими спецслужбами. Шпигун мав встановити прослуховування у стінах парламенту. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що у Києві націоналізували майно та активи екснардепа на 600 мільйонів гривень

Читайте также