На Київщині перекривають ще один переїзд

Де ввели тимчасові обмеження

У Київській області тимчасово перекриють рух автомобільного транспорту через залізничний переїзд у Фастові. Про це водіїв попередили у Фастівській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії, рух автомобільного транспорту через переїзд буде перекрито через проведення ремонтних робіт у п’ятницю, 2 вересня. Обмеження триватимуть з восьмої години ранку до восьмої години вечору. У цей час на залізничному переїзді другий кілометр по вулиці Комарова триватиме ремонт. Об'їзд буде здійснюватися по вулицям Гетьманській та Гайдамаків з виїздом на вулицю Незалежності.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварах на тиждень закрили проїзд через залізничний переїзд. Обмеження в русі транспорту вводять через залізничний переїзд по вулиці Переяславський шлях у зв'язку з проведенням колійних робіт. Переїзд будуть перекривати з восьмої ранку до п’ятої вечора — з 1 до 8 вересня.

Нагадаємо, кілька маршрутів швидкісних поїздів Інтерсіті+ з Києва та до столиці курсуватимуть за оновленим розкладом та маршрутними сітками. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що на довгих маршрутах у поїздах із Києва запустили безкоштовний бонус у вигляді настільних ігор. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися