В Київському зоопарку оголосили про старт сезону кавунів (ВІДЕО)

Вперше в житті поласувала смаколиком крихітка-ведмедик Бері

У столичному зоопарку запросили відвідувачів на старт сезону кавунів та показали, як вперше в житті смаколик спробувала маленьке ведмежа на ім'я Бері. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київського зоопарку.

У суботу, 3 вересня, в столичному звіринці пригощатимуть вихованців кавунами.

"Як завжди, о цій порі у Київзоо стартує сезон кавунів. Нажаль цьогоріч вони не змогли дістатись до Києва з Херсону, тож наші мешканці смакуватимуть солодким врожаєм Миколаївщини та Одещини. І свого першого у житті кавунчика сьогодні отримала наша маленька Бері. Вона вивчала новий смаколик, та ще й вприкуску з морквинкою. І залюбки грала у водне поло", — прокоментували у Київзоо оприлюднене відео.

Побачити, як крихітка Бері ласує кавунчиком у Київському зоопарку, можна у суботу, 3 вересня. Годуватимуть Бері з 10:00 до 12:00 у великому природньому вольєрі Ведмежого континенту.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили чоловіка та жінку, які займались незаконним продажем диких та екзотичних тварин і жорстоко поводились з ними. Їх продавали через інтернет-оголошення та соціальні мережі. Під час обшуків в особистих та конспіративних квартирах торгівців знайшли близько 400 рідкісних видів птахів та тварин, деякі з них були зневоднені та виснажені. Правоохоронці також виявили безліч підробок ветеринарних документів.

Київський зоопарк прийняв для досудового утримання пів сотні вихованців, з вилучених у нелегальних продавців диких та екзотичних тварин, оскільки перебування у власників становило загрозу їхньому життю. Наразі тварини під наглядом ветеринарів та фахівців Київзоо і проходять реабілітацію в карантинній зоні. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися