Перші заморозки насуваються на Київ та Київську область

Що відомо про погіршення погоди

У Києві та Київській області найближчими днями очікуються перші в цьому році заморозки. Про це попередили в Українському гідрометеорологічному центрі, передають "Коментарі".

За прогнозами метеорологів, сьогодні, 6 вересня, вночі у Києві та Київській області на поверхні ґрунту очікуються заморозки 0-5°С. Така температура протримається й вночі 7 та 8 вересня. Через небезпечні метеорологічні явища по Києву та області оголошено перший рівень небезпечності — жовтий.

Окрім того, в мерії Києва заявили, що у столиці через торф’яні пожежі кілька днів утримається сильне задимлення повітря. Киянам радять тримати вікна закритими і відмовитись від тривалих прогулянок. Рятувальники кілька днів гасять торф’яні пожежі в Київській області. Наразі триває ліквідація загорання торфу у Вишгородському та Броварському районах. Через пожежі торф’яного настилу задимленість повітря спостерігається не тільки у Києві, а й в інших громадах навколо столиці поблизу осередків пожеж. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області від вибуху знесло стіни приватного будинку, від вибухової хвилі травмовані двоє жінок і немовля. Вибух стався у селі Іванівка Ставищенської територіальної громади. В приватному житловому будинку, розташованому на вулиці Петрівських, вночі вибухнув газ. 

Днями у Дарницькому районі Києва загасили масштабну пожежу на території автозаправної станції. Пожежа сталася на житловому масиві Осокорки. Тут горіла адміністративна будівля на території АЗС. Рятувальникам вдалося запобігти розповсюдженню полум'я на резервуари з паливом. Жертв та постраждалих немає, проте будівля, схожа на торгівельний кіоск, вигоріла вщент. 

Читайте також, що Київ посів перше місце в світі за рівнем забруднення повітря.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися