Швидкісні поїзди з Києва змінили маршрути: новий розклад

На маршрутах з’являться додаткові зупинки

В графіки руху швидкісних поїздів з Києва до Луцька та Славського на численні прохання пасажирів внесли зміни. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

За даними перевізника, на маршрути швидкісних поїздів Інтерсіті+ №745/746 Київ — Славське та №755/756 Київ — Луцьк додали кілька нових зупинок.

З 10 вересня поїзд Київ — Славське зупинятиметься, окрім основного маршруту, на станціях Святошин і Сколе. Зокрема, зупинка по Святошину на зворотному шляху дасть змогу киянам з правого берега опинятися в межах міста і добиратися додому трохи швидше — о 22:17.

Водночас рейс двоповерхової Skoda Київ — Луцьк зможе підхопити пасажирів ще й у Фастові, Бердичеві, Полонному, Славуті та Здолбунові. Час прибуття до кінцевих станцій при цьому майже не змінився, зазначили у перевізника.

Окрім цього, кілька маршрутів швидкісних поїздів Інтерсіті+ з Києва та до столиці вже курсують за оновленим розкладом та маршрутними сітками.

Змінився розклад поїзду №706 Перемишль — Київ. Тепер потяг з Польщі прибуватиме до столиці України на дві години раніше — в 19:50. Такі зміни ввели, щоб полегшити трансфер з залізничного вокзалу.

Ранковий поїзд №722 з Києва до Харкова теж прибуває тепер зі столиці на дві години раніше — об 11:48 замість 13:14. А поїзд №731 з Дніпра скорочує час курсування і прибуватиме до Києва раніше на півгодини.

Зміни торкнулися ще кількох рейсів пасажирських поїздів:

·        Вінниця — Чернігів: вечірнє прибуття до Чернігова змістилося на півгодини раніше, подалі від комендантської.

·        Шостка: виїзд Hyundai Rotem №774 до Києва тепер, як і просили пасажири, наприкінці робочого дня о 17:05, а не о 15:50.

·        "Бойківський експрес" до Славського пропонує зручне ранкове сполучення Київ — Львів з виїздом о 06:20 і прибуттям вже о 12:02.

Нагадаємо, напередодні Дня Незалежності з Києва у мандрівку Україною вирушив потяг, що розповідатиме про героїзм українців на окупованих територіях. Кожен вагон присвячений людям з одного з окупованих регіонів України — є тут і вагон захисників "Азовсталі". Подробиці про новий арт-проект під назвою "Потяг до перемоги" — за посиланням.

Читайте також, що на довгих маршрутах у поїздах із Києва запустили безкоштовний бонус у вигляді настільних ігор. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

5 вересня 2022, 19:21

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// OSOBOOPASNUI MESHDUNARODNUI PRESTUPNIK MAN''IAK DIKTATOR TSAR'' IMPERATOR KORRUPTSUONER OLIGARX NATSU=SHOVINIST RUSSKII NATSUST RASHUST KAZEMATNUI DUSHEGUB EKZEKUTOR PALACH CHEKIST STALINIST LENINETS POSLEDOVATEL'' ADOL''FA GITLERA SEPARATIST TERRORIST IMPERIALIST UBIITSA DESIATKOV SHURNALISTOV UBIITSA NEBESNOI UKRAINSKOI SOTNI UBIITSA BORISA NEMTSOVA RUSSKO=FASHUSTKII ZAXVATCHIK UBIITSA SOTEN TUSIACH LIUDEI V SIRII I V UKRAINE UBIITSA STRAN I NARODOV===ETO =VLADIMIR KROVAVUI= PUTIN.......... Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua/news/offense/2022/12174-v-buchi-v-garazhi-vbili-i-spalili-lyudey-podrobici-foto.html © Comments.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися