На Київщині анонсували планове відключення світла (АДРЕСИ)

Де та коли вимкнуть електропостачання

У кількох районах Київської області тимчасово відключать електропостачання через ремонтні роботи в низці населених пунктах. Про це поінформували в ПрАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі", передають "Коментарі".

Планові відключення електроенергії відбудуться для підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах у Броварському та Бориспільському районах Київщини.

Відключення електроенергії у Броварському районі у вівторок, 6 вересня, заплановане у селі Пухівка Зазимської територіальної громади. Світла на час ремонту не буде за такими за такими адресами: вулиці Центральна, Нова, Молодіжна, Садова, Оксамитова, Липова, Соборна, Педагогічна, Радгоспна та на провулку Каштановий.

У Броварах та Княжичах відключення електропостачання анонсували у п’ятницю, 9 вересня з 7:00 по 19:00. Світла в Броварах тимчасово не буде на вулицях Мейса Джеймса та Марії Лагунової, а в Княжичах — на вулиці Майська.

Про планове відключення електропостачання у Бориспільському районі Київської області попередили мешканців Яготину. Через ремонтні роботи на електромережах світла тимчасово не буде у вівторок, 6 вересня, з 11:00 по 17:00 за такими адресами: Шкільна площа, вулиці Набережна, Заводська, Садова, Шевченка, Клубна, а також провулки Заводський та Набережний.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині до початку опалювального сезону енергетики відремонтують 690 кілометрів ліній електропередачі та технічно оновлять ще 80 енергооб’єктів. Ремонт виконують для підвищення надійності електропостачання взимку. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Броварах через масові крадіжки у відкритих підвалах багатоповерхівок запірної арматури опалювальний сезон опинився під загрозою зриву.

Читайте також, до яких "несподіванок" готуються у Києві під час опалювального сезону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися