Між Києвом та Ужгородом запустили новий поїзд (РОЗКЛАД)

Коли почне курсувати додатковий рейс

Між Києвом та Ужгородом побільшало залізничних маршрутів. Про новий рейс зі столиці до Закарпаття розповіли в "Укрзалізниці", передають "Коментарі".

За даними перевізника, поїзд №13/14 Київ-Солотвино зроблять двогрупним. Новий рейс №13/123-14/124 Київ-Солотвино, Ужгород забезпечить максимально зручне ранкове прибуття до Закарпаття з-поміж усіх рейсів з Києва.

Перший рейс вирушить з Києва з 21 вересня о 17:12, прибуття до Ужгорода — о 08:56, а до Солотвина — о 12:10. У зворотному напрямку поїзд з Солотвина до Києва відправлятиметься з 22 вересня о 16:20 та о 19:50 — з Ужгорода. Вартість плацкартного білету становить майже 306 гривень, купе — 803 гривні, люкс — 1961 гривня.

Поїзд прямуватиме з Києва до Ужгорода через Фастів, Бердичів, Чуднів-Волинський, Печанівку, Полонне, Шепетівку, Славута-1, Кривин, Острог, Дубно, Радивилів, Броди, Львів, Стрий, Сколе, Славське, Лавочне, Воловець, Сваляву, Карпати, Мукачева та Батьово. Загальний час в дорозі — майже 16 годин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що швидкісні поїзди з Києва Інтерсіті+ змінили маршрути та курсують з додатковими зупинками.

Нагадаємо, напередодні Дня Незалежності з Києва у мандрівку Україною вирушив потяг, що розповідатиме про героїзм українців на окупованих територіях. Кожен вагон присвячений людям з одного з окупованих регіонів України — є тут і вагон захисників "Азовсталі". Подробиці про новий арт-проект під назвою "Потяг до перемоги" — за посиланням.

Читайте також, що на довгих маршрутах у поїздах із Києва запустили безкоштовний бонус у вигляді настільних ігор. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися