Барви осені у Києві можна побачити у Сирецькому дендрарії (ФОТО)

Як виглядає цей парк цієї осені

Сирецький дендрологічний парк загальнодержавного значення оприлюднив фото локацій та як виглядає столичний дендрарій у вересні. Як передають "Коментарі", світлини природи надзвичайно прекрасні.

Сирецький дендрологічний парк засновано у 1949 році агрономом-дендрологом Миколою Птіциним. У Сирецькому дендропарку займаються вивченням різних рослин для їх найбільш ефективного наукового, культурного, рекреаційного та іншого використання. Наразі в парку є близько пів тисячі видів деревних та майже півтори тисячі видів трав’янистих рослин. Також у парку є багато видів рослин занесених до Червоної книги України.

Загалом парк дуже гарний і приємний. Завдяки такій вражаючій кількості рослин тут завжди є на що подивитися. З березня по жовтень у Сирецькому дендропарку цвітуть різні квіти, дерева й кущі, а зимою під снігом красуються вічнозелені дерева.

"Щось містичне бачиться в гущавині" — з таким дописом до вашої уваги наступні фото з Сирецького дендрарію:

 
Нагадаємо, що за літо у Києві встановлено вісім температурних рекордів — що розповіли про примхи погоди у столиці метеорологи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що, за попередніми прогнозами директора Укргідрометцентру Миколи Кульбіди, зима у Києві і в Україні в цілому буде теплою з температурою вищою за норму. Похолодання будуть короткочасними і можуть бути надзвичайно жорсткими. В цілому в зимовий період середня температура повітря буде близько п’яти градусів морозу.

Читайте також, про ТОП-10 місць, які варто відвідати в центрі Києва та показати гостям столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися