Полетіли в Хорватію: новий рейс з Києва в Загреб

Перший політ в Хорватію пройшов з повним завантаженням

Український авіаперевізник Windrose заявив про новий рейс. Літаки компанії вперше стануть по маршруту Київ - Загреб (Хорватія). Про це повідомляє Центр транспортних стратегій.

За даними ЦТС, повітряне судно вилетіло з Борисполя напередодні, 4 жовтня о 11:45. В аеропорту столиці Хорватії літак приземлився о 12:44 за місцевим часом. Пасажири рейсу повідомляють про 100% завантаженні.

Рейси здійснюватимуться 2 рази на тиждень - по середах і неділях. Згідно з розкладом, літаки з Києва будуть відправлятися о 11:30, тривалість польоту 2 години 10 хвилин. Вильоти з Загреба - о 13:25, час в дорозі 1 годину 55 хвилин.

Крім Хорватії в компанії з 5 жовтня запускають внутрішній маршрут Київ-Херсон. Цей напрямок стало вже дев'ятим в розкладі авіаперевізника.

Як повідомляв портал "Коментарі", незважаючи на ослаблення карантинних обмежень, українці не поспішають масово відвідувати Європу. Наслідком цього є перенесення авіарейсів на пізні терміни на відміну від запланованих. Таке рішення прийняло керівництво авіакомпанії МАУ. Так, МАУ переглянула розклад рейсів на жовтень, і прийняла рішення перенести рейси з Києва до Берліна і Дюссельдорф.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися