На Київщині в кількох районах буде чутно вибухи

Де та коли може бути неспокійно

У кількох районах регіону мешканці можуть чути вибухи через роботи з розмінування території. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної військової адміністрації.

За даними відомства, на території Київщини будуть нищити боєприпаси шляхом підриву.

"Сьогодні, 16 вересня, з 09:00 на території Димерської громади Вишгородського району будуть проводитися роботи з утилізаціії вибухонебезпечних предметів. У зв'язку з цим у громадах Вишгородського, Бучанського та Броварського районів можливі звуки вибухів", — йдеться в повідомленні Київської обласної військової адміністрації.

Мешканців громад закликали зберігати спокій та пам'ятати про правила безпеки. Напередодні в Київській ОВА попереджали, що на території Київської області тривали планові навчання саперів та люди могли чути вибухи. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі затримали виконуючого обов’язки начальника районної військової адміністрації та його радника під час спроби отримання хабаря. Посадовці налагодили корупційну схему — за гроші вносили дані про водіїв благодійних організацій до інформаційної бази “Шлях” для безперешкодного перетину кордону. Подробиці та фото — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що Київська кільцева електричка додала кілька вечірніх рейсів поїздів для покращення пересування столицею перед комендантською годиною. В "Укрзалізниці" зазначили, що додаткові вечірні рейси столичної електрички дадуть пасажирам змогу легко та безпечно дістатися з вокзалу до будь-якого району Києва.

Читайте також, що на Київщині збудують завод з виробництва безпілотників "Байрактар".

Джерело: https://t.me/kyivoda/5898


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися