Владу Києва закликали добудувати метро на Виноградар

Відповідна петиція зареєстрована на сайті мерії

Столичну владу закликали добудувати лінію метрополітену на житловий масив Виноградар. Відповідна петиція стрімко набирає необхідну для розгляду кількість голосів, передають "Коментарі".

Автор петиції №11015 Віталій Плакса зареєстрував звернення до влади Києва щодо добудови метро на Виноградар місяць тому. Петиція вже зібрали понад чотири тисячі голосів з шести тисяч необхідних. Збір підписів триватиме ще майже місяць.

"Прошу добудувати метро на Виноградар, зокрема станції "Мостицька" (до кінця 2023 року) та "Проспект Правди" (до кінця 2024 року). Населення Києва постійно зростає, тож попит на перевезення громадським транспортом у столиці постійно підвищується", — йдеться у петиції.

Автор звернення акцентував увагу столичної влади на необхідності зменшення автотранспорту на перевантажених дорогах Києва та зручності для людей, що може забезпечити нова лінія метро.

"Столиця вже витратила достатньо великі суми і зробила великий кусок роботи щодо будівництва метро. Давайте згуртуємось і доведемо розпочату справу до логічного завершення. Таке велике і величне місто як Київ має бути зручним!" — наголосив автор петиції щодо добудови метро на Виноградар.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві призупинили будівництво метро на Виноградар ще до початку повномасштабного вторгнення російських військ. Дивіться відео будівельного майданчику, де проводились роботи зі зведення нової лінії метрополітену на житловий масив Виноградар, зроблене у середині лютого з висоти.

Нагадаємо, столична влада підтримала пропозицію киян оплачувати проїзд банківською картою в усіх видах громадського транспорту у Києві. Відповідна петиція набрала необхідну кількість голосів та розглянута мером столиці Віталієм Кличком.

Дивіться також відео, як навесні виглядав зруйнований ворожими обстрілами квартал на Виноградарі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися