У Києві призупинили будівництво метро на Виноградар (ВІДЕО)

Як виглядає будівельний майданчик

У Києві на будівництві метро на Виноградар не спостерігається ніяких робіт. Про це у новому відео розповів і показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

За його словами, на будівельному майданчику, де проводились роботи зі зведення нової лінії метрополітену на житловий масив Виноградар, зараз "повний штиль".

"Сьогодні заглянемо за зелені огорожі будівництва метро на Виноградарі. Ранок робочого дня на всій довжині будівництва жодного робітника не знайшов. Намагався шукати, заглядав скрізь. У цьому відео пролетимо низько над будмайданчиком від Проспекту Правди до Мостицької. Опустимося вниз, у котлован на Мостицькій, розглянемо трохи краєвиди під землею", — прокоментував автор відео.


Нагадаємо, на Подільському мосту у Києві активно тривають будівельні роботи зі зведення метро на Троєщину. На ділянці будівництва побільшало робочих, техніки й обладнання. Як ведуться роботи — дивіться на відео.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що блогер Сергій Мухлинін зробив кілька цікавих повітряних екскурсій до депо Київського метрополітену — "Дарниця" й "Оболонь". На відео з висоти можна побачити, як виглядають ці об’єкти взимку. Дивіться також відео, як виглядає Подільське трамвайне депо у променях заходу сонця.

Читайте також, що у Києві цього року зростуть ціни на проїзд — коли та наскільки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися