Як виглядає Подільське трамвайне депо у променях заходу сонця (ВІДЕО)

Дивіться відео з висоти пташиного польоту

Повітряні візити до депо Києва тривають. У новому відео блогера Сергія Мухлиніна можна подивитися на Подільське трамвайне депо у променях зимового заходу сонця, передають "Коментарі".

Автор кадрів зазначив, що Подільське трамвайне ремонтно-експлуатаційне депо при відкритті називалося Троїцьким, потім — депо ім. Красіна. Це одне з депо правобережного трамваю Києва. У 2005 році тут зробили капітальний ремонт, після чого трамвайне депо назвали Подільським.

"Роботу депо відновили при злитті Лук'янівського трамвайного депо та депо імені Красіна. Також на території депо розташований Київський завод електротранспорту. Депо обслуговує всі трамвайні маршрути правого берега Києва, крім ліній правобережного швидкісного трамвая", — прокоментував відео Мухлинін.


Блогер Сергій Мухлинін також показав, як виглядає з висоти перше відкрите у Києві електродепо Київського метрополітену "Дарниця", яке обслуговує Святошинсько-Броварську лінію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Подільському мосту триває будівництво метро поблизу Русанівських садів. Дивіться відео, як виглядає будівництво метро на ТроєщинуУ Києві також тривають будівельні роботи зі зведення лінії метрополітену на житловий масив Виноградар. Як виглядає інфраструктурний об’єкт у грудні також можна подивитися з висоти.

Читайте також, що у Києві цього року зростуть ціни на проїзд — коли та наскільки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися