Депо Київського метрополітену можна побачити з висоти (ВІДЕО)

Як виглядає територія обслуговування метро на "червоній лінії"

Перше відкрите у Києві електродепо Київського метрополітену "Дарниця" обслуговує Святошинсько-Броварську лінію. Як виглядає ця територія з висоти, у новому відео показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

У перші роки існування метро у Києві потяги відстоювалися в тунелях, а вагони обслуговували у тимчасовому депо на Набережному шосе поблизу станції "Дніпро". Електродепо Київського метрополітену "Дарниця" відкрили під час продовження лінії метро на лівий берег Дніпра. Цей об’єкт з 1976 по 1988 роки обслуговував Куренівсько-Червоноармійську лінію метро у столиці поки не відкрили електродепо "Оболонь".

"Ще одна незвичайна повітряна екскурсія місцями, куди не так просто зазирнути. Електродепо Київського метрополітену, яке обслуговує "червону" Святошинсько-Броварську лінію, знаходиться біля станції "Дарниця", ТЧ-1 "Дарниця", — прокоментував автор нове відео.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Подільському мосту триває будівництво метро поблизу Русанівських садів. Дивіться відео, як виглядає будівництво метро на ТроєщинуУ Києві також тривають будівельні роботи зі зведення лінії метрополітена на житловий масив Виноградар. Як виглядає інфраструктурний об’єкт у грудні також можна подивитись з висоти.

Читайте також, що у Києві цього року зростуть ціни на проїзд — коли та наскільки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися