Будівництво метро на Троєщину триває активніше (ВІДЕО)

З’явилися нові кадри з ділянки на Русанівських садах

На Подільському мосту у Києві активно тривають будівельні роботи зі зведення метро на Троєщину. Як виглядає зараз будівельний майданчик поблизу Русанівських садів, на відео з висоти показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Автор відео зазначив, що на ділянці будівництва побільшало робочих, техніки й обладнання. На Центральній садовій зараз чутно роботи машин, помітний рух вантажного транспорту.

"Роботи тривають біля опор, працюють бурові. Завезли металеві конструкції, розпочали їх встановлення. Роботи ведуться і біля тунелів – готуються з'єднувати монолітну частину та бетонні блоки", — прокоментував блогер Сергій Мухлинін зміни на будівництві метро на Троєщині.


У грудні на Русанівських садах на будівельному майданчику з’явилася нова техніка, але працівників тут було небагато. Тоді тут збирали величезний кран, а роботи зі зведення метро на Троєщину велись не дуже активно.

Нагадаємо, у Києві поновили будівельні роботи зі зведення нової лінії метро на житловий масив Виноградар. Дивіться нове відео, зняте у січні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що блогер Сергій Мухлинін зробив кілька цікавих повітряних екскурсій до депо Київського метрополітену — "Дарниця" й "Оболонь". На відео з висоти можна побачити, як виглядають ці об’єкти взимку. Дивіться також відео, як виглядає Подільське трамвайне депо у променях заходу сонця.

Читайте також, що у Києві цього року зростуть ціни на проїзд — коли та наскільки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

31 січня 2022, 06:27

Где тонельные блоки! Это конечная метро??? Ибо левый берег! Только наземное метро! В силу своей геологии???

олег

30 січня 2022, 17:12

Угу на Виноградарь метро уже построили теперь на Троещину построят.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися