Будівництво метро на Виноградар можна побачити з висоти (ВІДЕО)

На об’єкті поновили виконання будівельних робіт

У Києві поновили будівельні роботи зі зведення нової лінії метрополітену на житловий масив Виноградар. Що відбувається зараз на будівельних майданчиках, у новому відео з висоти показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Автор кадрів вирішив перевірити перебіг будівництва метро на Виноградар після публічних заяв, що роботи тривають повним ходом.

"Вирішив зазирнути на будмайданчик метро на Виноградарі. Як не намагалися перешкодити пориви вітру, я зазирнув у всі наземні куточки, щоб усі могли розгледіти об'єкт максимально уважно", — зазначив блогер.

Нове відео він розпочав з повітряної екскурсії на майданчику майбутньої станції метро "Проспект Правди" у районі середньої школи №242.

"Підлітав близько, літав низько, розглядаємо детально. Продовжимо вздовж відкритої частини будівництва тут практично без змін. Лише крига вкрила підземні озера фігурними малюнками. Далі у нас Мостицька. Можна подивитися, як збирають щит "Галина" на майданчику. Заглянемо за огорожі, подивимося, що внизу", — прокоментував нове відео Мухлинін.

Він додав, що частина будівельних робіт зі зведення метро на Виноградар залишилася під накриттям, під яке залетіти не вдалося. Кадри на будівництві зроблені 17 січня.


Нагадаємо, блогер Сергій Мухлинін зробив кілька цікавих повітряних екскурсій до депо Київського метрополітену — "Дарниця" й "Оболонь". На відео з висоти можна побачити, як виглядають ці об’єкти взимку. Дивіться також відео, як виглядає Подільське трамвайне депо у променях заходу сонця.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Подільському мосту триває будівництво метро поблизу Русанівських садів. Дивіться відео, як виглядає будівництво метро на ТроєщинуУ Києві також тривають будівельні роботи зі зведення лінії метрополітену на житловий масив Виноградар. Як виглядав інфраструктурний об’єкт у грудні, також можна подивитися з висоти.

Читайте також, що у Києві цього року зростуть ціни на проїзд — коли та наскільки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


олег

17 січня 2022, 19:56

А толку с тех работ если метро раньше 2026 года не будет всё равно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися