На Київщині попередили про масштабні відключення світла (АДРЕСИ)

Де та коли відключать електропостачання

У кількох районах Київської області тимчасово відключать електропостачання через ремонтні роботи в низці населених пунктах. Про це поінформували в ПрАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі", передають "Коментарі".

Планові відключення електроенергії відбудуться для підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах у ФастівськомуБориспільському та Обухівському районах Київщини. Відключення електроенергії заплановане у понеділок, 19 вересня, та у середу, 21 вересня. Через ремонтні роботи світла не буде у Фастові та в селі Бортники, а також в Яготині та селі Мала Березанка, та ще низці населених пунктах в Обухівському районі.

Відключення світла у Фастові відбудеться в понеділок, 19 вересня, з 09:00 по 11:00 за наступними вулицями: Івана Мазепи, Білоцерківська, Толстого та Садова.  

Електроенергії у Бортниках не буде в понеділок, 19 вересня, з 08:30 по 19:00 за такими адресами: вулиці Набережна, Південна, Буйка, Незалежності, Каштанова, Пушкіна, Гайова, Лісова, Польова, Шевченка, провулки — Річний, Польовий, Незалежності, Шевченка, а також дачні масиви "Весна" та "Господарство".

В селі Мала Березанка світла не буде на вулиці Космонавтів у понеділок, 19 вересня, з 09:00 по 17:00. В Яготині на цей же час без електроенергії будуть такі адреси:

·      Шкільна площа, Набережна, Заводський, Заводська, Посітька, Садова, Набережний, Шевченка, Клубна

·      Ігоря Сікорського, Шевченка, Боженка, Аптечний, Розумовського, Озерний, Озерна, Гайдамацький, Мисливський, Танкістів, Незалежності, Переяславська, Переяславський, Сонячний, Котляревського, Валерія Лобановського провулки Офіцерський та Шевченка, Олександра Кузнецова, Нахімова, Шмідта, Першотравнева, Шкільний, Декабристів.

В Обухівському районі Київської області світла не буде 19 вересня з 08:00 по 19:00 за такими адресами:

·        Синиця: Набережна, Центральна, Вишневий, Гагаріна, Молодіжна, Синиця, Шевченка, Садова.

·    Дибинці: Шкільна, Ланок, Тичини, Надросся, Здрока, Промисловий, Олексія Вовченка, Миру, Нечуй-Левицького, Волошенка, Братів Олексієнків, Зацерквянська, Гірний, Гагаріна, Шевченка, Вербний, Гагаріна пров., Марка Вовчка, Польова, Садовий, Садова, Луговий, Ставковий, Ставкова, Яровий, провулок Жукова, Сиволапа, Мандрики, Сидора Мандрики, Мілкий Нерубай, Кирієнка, провулок Росьовий, Лесі Українки, Молодіжна, Макаренка, Нова.

·        Бородані: Корольова, Ланова, провулок Франка, Набережна, Остапа Вишні, Марка Вовчка, Руданського.

·        Розкопанці: Лісова, Гайдамацька, Першотравнева, Козацька, Наливайка.

·        Чайки: Центральна, Садова.

В Богуславі у середу, 21 вересня, відключать світло з 08:00 по 19:00 на вулицях Франка, Будівельна та Миколаївська. Також за таким графіком не буде електроенергії в селі Чайки на вулицях Набережна, Садова, Замлиння та Урожайна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська кільцева електричка додала кілька вечірніх рейсів поїздів для покращення пересування столицею перед комендантською годиною. В "Укрзалізниці" зазначили, що додаткові вечірні рейси столичної електрички дадуть пасажирам змогу легко та безпечно дістатися з вокзалу до будь-якого району Києва.

Читайте також, що на Київщині збудують завод з виробництва безпілотників "Байрактар".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися