На Південний міст у Києві чекають затори: схема обмеження транспорту

Водіїв попередили про ремонтні роботи

У Києві на завантаженій автомобільній трасі анонсували проведення ремонтних робіт та обмеження руху транспорту. Про це водіїв попередили в комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

Столичні комунальники цього тижня розпочнуть ремонтні роботи на проспекті Бажана. Через це частково обмежать рух транспорту на двох смугах на ділянці від Південного мосту до шляхопроводу біля станції метро "Осокорки". Обмеження триватимуть майже тиждень — з 22 до 27 вересня.

В комунальній корпорації "Київавтодор" наголосили, що дорожні роботи триватимуть лише в одному напрямку. Рух на проспекті Бажана буде частково обмежено. Столичні комунальники оприлюднили схему ремонтної ділянки та перепросили за тимчасові незручності.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на місяць обмежили рух транспорту на вулиці Данила Щербаківського. Тут ремонтують ділянку дороги від станції метро "Нивки" до вулиці Вовчогірської (до перейменування — Ставропольська). Ремонтні роботи триватимуть до 20 жовтня. На час ремонту частково обмежили рух транспорту.

Нагадаємо, поліція Києва показала момент однієї з ДТП у Солом’янському районі столиці. Аварія сталася на перехресті вулиць Василя Липківського та Кудряшова та потрапила на камери відеоспостереження.

Читайте також, як у Києві п’яний водій скоїв ДТП на краденій автівці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


SS

19 вересня 2022, 20:28

Зеленский карлик ты обоссаный! Ты педрило не охуело?! С какого хера южный мост закрыт для обычных людей, а всякие клерки( слуги ) по нему ездят?!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися