У Києві момент ДТП на Солом’янці потрапив на камери (ВІДЕО)

Чому поліція акцентувала на ньому увагу

Поліція Києва показала момент ДТП у Солом’янському районі столиці. Як передають "Коментарі", аварія сталася на перехресті вулиць Василя Липківського та Кудряшова.

За даними правоохоронців, водій автомобілю Toyota під час повороту не пропустив автомобіль Hyundai. Після зіткнення керманич Hyundai та пасажир вибігли з нього, через це автівка влетіла у стовп та в рекламний щит. При цьому автівка ледь не збила очевидців аварії. На учасників ДТП склали адміністративні протоколи. Відео аварії оприлюднила Патрульна поліція Києва.

"Шановні водії! Дотримуйтесь правил дорожнього руху. Від цього залежить не тільки цілісність вашого майна, а й найголовніше — ваше здоров’я та життя!" — закликали у відомстві.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розслідують обставини смертельної ДТП на Оболоні. Аварія за участі велосипедиста і легкового автомобілю сталася на з’їзді з проспекту Степана Бандери в бік вулиці Богатирської. Велосипедист виїхав на проїжджу частину та потрапив під колеса автомобіля "Тойота". 

Нагадаємо, у Києві довелося зупиняти метро через те, що людина кинулась під поїзд. Надзвичайна подія сталася на станції метро "Дарниця". Чоловік отримав травми несумісні з життям. 

Читайте також, що у Дніпровському районі Києва неповнолітній хлопець вбив вітчима на очах у членів родини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися