На Київщині після деокупації регіону відновлено 85% автобусних маршрутів

Пасажирськими перевезеннями забезпечені всі райони Київської області

Київська обласна військова адміністрація повідомляє, що станом на 20 вересня на території Київської області відновлено роботу 85% приміських та міжміських автобусних маршрутів загального користування. Пасажирськими перевезеннями забезпечені всі райони Київської області.

Крім того, на звернення жителів Маловільшанської громади відновлено перевезення та забезпечено належним транспортним сполученням із містом Біла Церква. Перевезення здійснюються щочетверга із зупинок "Відділок №3", "Відділок №4" – о 08:20 та з м. Біла Церква – о 15:40.

Серед іншого, також було відновлено перевезення у Вишгородському районі через населені пункти Демидів та Синяк.

Читайте далі: ескалатори київського метро зупинилися 76 разів за минулий тиждень - оголошені причиниКиївський метрополітен повідомив про причини зупинок ескалаторів столичної підземки.

Читайте на сайті: у Києві декомунізували пам’ятник: фото "до" та "після". На території КПІ прибрали радянську символіку з пам’ятника на честь загиблих викладачів і студентів.

"Коментарі повідомляють: у Києві змінили маршрут два популярні автобуси (схеми руху). Київпастранс повідомляє, що автобуси 24 та 62 тепер йтимуть за зміненими маршрутами.

Джерело: https://t.me/kyivoda/5955


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися