У Києві відновлюють послугу «соціального таксі»: хто може скористатися

За більш ніж тиждень послугу отримали вже 63 особи

КМДА повідомляє, що у Києві відновлюють роботу "соціального таксі". Послугою можуть скористатися діти та особи з інвалідністю для перевезення до лікарень, центрів реабілітації та закладів освіти.

За більш ніж тиждень послугою скористалися вже 63 дитини та особи з інвалідністю.

"Київський міський центр реабілітації продовжить вивчати потребу. За умови збільшення кількості осіб, що потребують послуги соціального таксі, буде збільшуватися і кількість транспортних засобів", - зазначає КМДА.

"Соціальне таксі" – спеціально облаштований транспорт, призначений для людей з інвалідністю. Послуга надається особам, які подавали відповідний пакет документів до органів соцзахисту і щодо яких було винесено позитивний висновок. Повторно подавати документи немає потреби.

Читайте далі: ескалатори київського метро зупинилися 76 разів за минулий тиждень - оголошені причини. Київський метрополітен повідомив про причини зупинок ескалаторів столичної підземки.

"Коментарі" повідомляють: у Києві декомунізували пам’ятник: фото "до" та "після". На території КПІ прибрали радянську символіку з пам’ятника на честь загиблих викладачів і студентів.

Також на сайті: на Київщині після деокупації регіону відновлено 85% автобусних маршрутівКиївська обласна військова адміністрація повідомляє, що станом на 20 вересня на території Київської області відновлено роботу 85% приміських та міжміських автобусних маршрутів загального користування. Пасажирськими перевезеннями забезпечені всі райони Київської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися