Небезпечне метеорологічне явище сьогодні накриє Київщину

"Попередження про небезпечні метеорологічні явища у Київській області. Перший рівень небезпечності, жовтий", - Укргідрометцентр

Український гідрометеорологічний центр повідомляє, що в найближчу годину 22 вересня зі збереженням до кінця дня Київ накриє туман, видимість 200-500 м.

"Попередження про небезпечні метеорологічні явища у Київській області. Перший рівень небезпечності, жовтий", - йдеться у повідомленні.

Фахівці радять водіям дотримуватися таких правил:

- зменшити швидкість руху;

- за наявності протитуманних фар увімкнути їх разом із ближнім світлом;

- тримати безпечну дистанцію з іншими автомобілями;

- при зупинці увімкнути аварійну світлову сигналізацію;

- уникати різких маневрів на дорозі.

Читайте далі: "На Київщині відключатимуть світло протягом чотирьох днів (АДРЕСИ)". Відключення електропостачання пов'язане з ремонтними роботами.

Також на сайті: "На Київщині очікуються нічні заморозки: названо дату на цьому тижні". Київська обласна військова адміністрація із посиланням на інформацію від Українського гідрометцентру повідомляє, що на Київщині прогнозуються заморозки.

"Коментарі" повідомляють: "На Подільському узвозі тривають ремонтні роботи: коли можуть відкрити проїзд (ФОТО)". У столиці шляховики продовжують оновлювати Подільський узвіз: вже відремонтовано близько 7,5 тисяч кв. м покриття із бруківки – більша частина із запланованого обсягу робіт. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися