На Київщині очікуються нічні заморозки: названа дата на цьому тижні

В Київській області передбачаються нічні заморозки

Київська обласна військова адміністрація з посиланням на інформацію від Українського гідрометцентру повідомляєщо вночі 23-24 вересня на Київщині прогнозуються заморозки.

"До уваги мешканців Київщини! Вночі 23-24 вересня в Київській області передбачаються заморозки 0-3° на поверхні ґрунту. Рівень небезпечності – I, жовтий", - йдеться у повідомленні.

Читайте далі: "Синоптики прогнозують перший снігопад у Києві вже в жовтні (дата)". Про це повідомляє метеосайт Wisemeteo. Що очікувати від другого місяця осені (прогноз погоди).

Також на сайті: "Сьогодні відключатимуть електроенергію на Київщині: де не буде світла (АДРЕСИ)". 22 вересня планово відключать електропостачання.

Яку воду п'ють кияни під час війни: результати аналізу. Війна несе безліч загроз, в тому числі і для якості води. У джерела водопостачання можуть потрапляти боєприпаси, залишки техніки, воєнне сміття. Це все погіршує якість поверхневих вод. Також у воєнний час приводом для хвилювань стає радіаційна безпечність води. Про це повідомляють "Коментарі".

"Коментарі" повідомляють: "Ажіотаж у Глово у зв'язку з відкриттям МакДональдс: кількість замовлень у Києві зросла на 442%"Через величезну кількість бажаючих замовити улюблену їжу програма почала працювати некоректно. Зі списку закладів, де можна було зробити замовлення, МакДональдс постійно зникав. Користувачам доводилося кілька разів оновлювати програму Глово, поки мережа фастфудів не з'являлася в списку. Деяким замовникам доводилося чекати на можливість оформити замовлення по кілька годин. Також користувачі годинами чекали на приїзд кур'єра.

Джерело: https://t.me/kyivoda/5968


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися