На Оболонському проспекті обмежено рух: коли закінчиться ремонт

Дорожники розпочинають оновлення проспекту

На Оболонському проспекті до 12 жовтня частково обмежено рух транспорту. Про це повідомляє КК "Київавтодор".

Дорожники розпочинають оновлення проспекту: облаштування покриття виконуватимуть на ділянці від вулиці Вербової до проспекту Степана Бандери.  

Під час ремонту рух транспорту на цій ділянці Оболонського проспекту частково обмежать. Роботи виконують в одному напрямку. 

Як зазначає "Київавтодор", за сприятливих погодних умов роботи планують закінчити 12 жовтня.

Читайте далі: "На Броварському проспекті обмежать рух: де доведеться об'їжджати". Ремонтні роботи планують виконати за тиждень.

"Де у Києві створять кільцеві розв'язки: названі вулиці"У Києві збільшується кількість кільцевих розв’язок як безпечного виду розведення потоків транспорту. Про це повідомляють "Коментарі".

Також на сайті: "На Подільському узвозі тривають ремонтні роботи: коли можуть відкрити проїзд (ФОТО)". У столиці дорожники продовжують оновлювати Подільський узвіз: уже відремонтовано близько 7,5 тисячі кв. м покриття із бруківки – більша частина із запланованого обсягу робіт. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

"Коментарі" повідомляють: "На Київщині відключатимуть світло протягом чотирьох днів (АДРЕСИ)". Відключення електропостачання пов’язане з ремонтними роботами.

Нагадуємо: "Був "під кайфом" та протаранив маршрутку: суд обрав покарання винуватцю ДТП у Києві"Над водієм, який 19 вересня під дією наркотичних речовин скоїв ДТП на Повітрофлотському проспекті, пройшов суд.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися