На Київщині відключатимуть електроенергію: де не буде світла (АДРЕСИ)

26 вересня в електричних мережах Фастівської громади проводитимуться ремонтні роботи

26 вересня з 08:30 до 19:00 з метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах Фастівської громади проводитимуться ремонтні роботи.

Про це повідомила Фастівська міська рада у своєму Телеграм-каналі. 

Відключення електроенергії буде у цих населених пунктах:

- Мотовилівка: вулиці Стельмащука, Коцюбинського, Собківська, Страшуківська, Шевченка, Залізнична, Нова, Привокзальна, Дачна, Колгоспна, Миру, Прорізна, Франка, Українська, Набережна, Світла, Рокотянська, Чехова, Дубинська, Ялинкова, Матросова, Вінницька, Вишняківська, Садова, Миронівська, Західна, Будівельна, Червона, Володимирська, Перехресна, Сорочинська, Молодіжна, Поповича; провулки Польовий, Кірова.

- Мотовилівська Слобідка: вулиці Центральна, Козацької слави, Шевченка, Павлова, Прилипко, Молодіжна, Чехова, Квітнева, Соборна.

- Велика Мотовилівка: вулиці Фастівська, Садова.

- Фастів: пров. Незалежності.

- Велика Снітинка: вул. Трудова.

- Тарасенки: вул. Лісова.

Нагадуємо, що у Таращанскій громаді відключатимуть світло протягом чотирьох днів. Відключення електропостачання пов’язане з ремонтними роботами. 

Також на сайті: "Що в Києві з повітрям та радіацією: результати моніторингу". Управління екології та природних ресурсів КМДА провело аналіз повітря в столиці.

"Коментарі" повідомляють: "Синоптики прогнозують перший снігопад у Києві вже в жовтні: названа точна дата". Про це повідомляє метеосайт Wisemeteo.

На Подільському узвозі тривають ремонтні роботи - коли можуть відкрити проїздУ столиці дорожники продовжують оновлювати Подільський узвіз: уже відремонтовано близько 7,5 тисячі кв. м покриття із бруківки – більша частина із запланованого обсягу робіт. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, - пишуть "Коментарі".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися