Нас не чують! - кияни вимагають відновити автобусний маршрут

На сайті Київради з'явилася петиція з проханням відновити маршрут на Осокорках

На сайті Київради була оприлюднена петиція з вимогою відновити автобусне сполучення по дачному масиву на Осокорках.

Авторка звернення повідомляє, що автобус № 64 курсував по Осокорках декілька десятиліть, і ним користувалися тисячі киян.

Однак цього року маршрут було зупинено. Тому наразі велику кількість людей позбавлено можливості доїхати до своїх дач з метою забезпечити себе продуктами, вирощеними своїми силами, та побути на природі.

"Ми вважаємо таке рішення неприпустимим! Особисті звернення на службу 1551, Київпастранс, районних депутатів ніяких позитивних зрушень не принесли. Нас не чують! На чисельні звернення відповідають, що рух автобусу № 64 було припинено на підставі судового рішення, бо цей маршрут виходив за межі Києва. Але він був припинений і в межах Києва, що взагалі неприпустимо. Додатково наголошуємо, що по вулиці Центральній, яким курсував цей автобус, місцями відсутній тротуар для пішоходів, що унеможливлює без ризику для життя дійти до своїх ділянок пішки. А для літніх людей це взагалі неможливо. Тому вимагаємо відновити цей вкрай важливий рух муніципального транспорту по масиву та не доводити людей до більш радикальних дій", - пише авторка петиції.

На момент публікації новини петиція набрала понад 250 підписів.

"Коментарі" писали, що комендантську годину в Києві просять скоротити. На сайті Київської міськради зареєстрували петицію з проханням скоротити час комендантської години у столиці хоча б з 00:00 до 4:00. 

"Київ перестав бути місцем військових дій ще на початку квітня, майже всі блок-пости розібрали, скоротіть і комендантський час хоча б з 00:00 до 04:00. Вже набридла ця поліція, яка з наближенням початку комендантської години відчуває, що їхній час настав. Що це за нісенітниця, вони захищати народ повинні, а не виловлювати людей, ніби це веселий конкурс із грошовим призовим фондом, тим більше у воєнний час, коли людям і без них важко", – зазначає автор петиції.

"Коментарі" повідомляють, що у Києві пропонують знести радянський пам'ятник "палійці українських хат"У Києві пропонують демонтувати комуністичний пам'ятник Зої Космодем'янській на вулиці Олеся Гончара, 74-А. Петиція з відповідним проханням з'явилася на сайті Київської міськради.

"Вся історія цієї Зої - вигадка радянських пропагандистів. Все що зробила реальна Зоя - спалила декілька сільських хат, в яких жили мирні українці. Кому цей пам'ятник? Палійці українських хат? Чи радянській пропаганді? Хай там як, але місто має позбавитись цього шматка колоніального спадку", - йдеться в тексті петиції.

Нагадуємо: "Золоті ворота" – "Театральна": запрацював пересадочний вузол київського метроКапітальний ремонт ескалаторів завершено.  Про це повідомляє КП "Київський метрополітен" на офіційному порталі КМДА.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися