У різних районах Києва не було інтернет-доступу: причини збою з’ясовують

Ввечері 27 вересня у Києві клієнти провайдера Lanet зіштовхнулися із проблемою доступу до інтернету

У різних районах Києва не було інтернет-доступу. У службі технічної підтримки провайдера Lanet повідомили про масову несправність.

“Наші співробітники уточнюють ситуацію. Постараємося налагодити роботу якнайшвидше. Перепрошуємо за тимчасові незручності”, – йшлося у повідомленні.

Станом на 17.33 інтернет-зв’язок вдалося відновити. Причини збою у роботі Lanet з’ясовують.

мешканець Київщини збрехав про мобілізацію та виманював кошти у родиниПоліція Київщини викрила шахрая, який видавав себе за військового та виманював кошти у громадян. Поліція Білоцерківщини знайшла чоловіка, і той зізнався у шахрайстві. Зловмисник розповів, що отримані кошти він витратив на алкоголь, розваги та онлайн-казино. 

"Коментарі" писали, що квартири в новобудовах Києва вже продають "за двома цінами"Продажі квартир в київських новобудовах пристосовують до воєнних реалій. Забудовники готові піти на відчайдушні знижки для реальних покупців. Знижка гарантована за умови стовідсоткової оплати вартості квартири. Потенційні покупці можуть отримати дисконт подекуди більший за 15-20%. Отже, реальна ціна на житло є значно нижчою, ніж до початку повномасштабної російської агресії. Така тенденція збережеться щонайменше до кінця поточного року.

Читайте также