У Києві з'являться нові зупинки громадського транспорту: що планується

В українській столиці планують встановити нові зупинки громадського транспорту, захищені спеціальними конструкціями на випадок обстрілів російських окупантів

В українській столиці планують встановити нові зупинки громадського транспорту, захищені спеціальними конструкціями на випадок обстрілів російських окупантів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської ради.

Відомо, що профільна транспортна комісія Київради підтримала рішення, згідно з яким у межах зупинок громадського транспорту планують встановити конструкції цивільного захисту.

Наголошується, що метою нововведення є створення укриттів для пасажирів під час повітряної тривоги.

Нагадаємо, що депутати Київської міської ради можуть скасувати зупинку громадського транспорту під час сигналу повітряної тривоги - відповідного проекту рішення було зареєстровано на офіційному сайті Київради.

У проекті рішення сказано про те, що метою ухвалення такого рішення є забезпечення перевезення пасажирів транспортом у межах Києва під час повітряної тривоги, крім випадків, коли це загрожує курсуванню транспорту та життя пасажирів.

Читайте также