На Київщині припинять водопостачання: де не буде води

Із 3 по 5 жовтня на Київщині буде відсутнє водопостачання

У місті Тетіїв із 3 по 5 жовтня буде відсутнє водопостачання.

Про це повідомляє Тетіївська міська територіальна громада у Facebook.

У дописі зауважується, що у зв'язку з проведенням дезінфекції водопровідної мережі з 3 по 5 жовтня 2022 року буде припинено водопостачання.

У цей час забороняється використання води для харчових цілей через підвищений вміст хлору.

Нагадуємо, що у Києві виявили потрійне перевищення отруйних речовин у повітріУ Києві зафіксували забруднення повітря, яке подекуди перевищує норму понад у три рази. Про це йдеться у щотижневому звіті Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського.

Планові відключення 28, 29 та 30 вересня: де на Київщині не буде світлаУ зв’язку з плановими ремонтними роботами, обслуговуванням електромереж, ДТЕК інформує громадян, коли і де відключать електропостачання. Цього разу інформація про 28, 29 та 30 вересня. По яких вулицях не буде світла, читайте на сайті "Коментарі".

Яку воду п'ють кияни під час війни: результати аналізу. Війна несе безліч загроз, в тому числі і для якості води. У джерела водопостачання можуть потрапляти боєприпаси, залишки техніки, воєнне сміття. Це все погіршує якість поверхневих вод. Також у воєнний час приводом для хвилювань стає радіаційна безпечність води, - пишуть "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися