Замерзнемо чи ні: якою буде температура в квартирах киян

Через війну опалювальний сезон у Києві буде складним, - Пантелеєв

Цей опалювальний сезон у Києві буде надскладним, однак його початок затримувати не будуть. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв в інтерв'ю "Вечірньому Києву".

"Згідно з нормативами, які діють сьогодні в Україні, температура у житлових приміщеннях, за умови утеплення, має бути не нижчою за 18 градусів тепла. Отож теплопостачальні підприємства працюватимуть таким чином, щоб досягнути вказаних показників", — сказав чиновник.

Він також наголосив, що традиційно опалювальний сезон у Києві розпочинатиметься в залежності від погодних умов. Тобто тоді, коли середньодобова температура повітря протягом трьох діб буде нижчою за +8 градусів за Цельсієм і з урахуванням подальшого прогнозу.

Сніг на Новий рік: прогноз погоди на зиму 2022-2023 у КиєвіЧи варто чекати на сильні морози і рясні снігопади прийдешньої зими, дізнайтеся на сайті "Коментарі".

"Коментарі" повідомляють, що на столичних школярів чекає складна зимаУ столичній адміністрації повідомили, що 95% шкіл та дитячих садків уже підготовлені до опалювального сезону, проте температура у приміщеннях високою не буде. За словами заступника голови КМДА Валентина Мондрієвського, очікується, що температура в класах у майбутній опалювальний період буде на рівні 17-20 ° C тепла, у спортивних залах 15-17 ° C. "Зима буде складною, і у разі відключень треба бути готовими йти на дистанційку", - Мондрієвський.

Читайте также