У Києві засуджено убивцю водія таксі: наніс ножовий удар у шию

В Святошинському районі столиці засуджено убивцю водія таксі

До 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна засуджено вбивцю водія таксі. Київська міська прокуратура повідомила про обвинувальний вирок громадянину Республіки Молдова, який з корисливих мотивів вчинив розбійний напад та вбивство 22-річного водія таксі.

У серпні 2019 року біля зупинки громадського транспорту "Південна Борщагівка" перехожі виявили тіло молодого чоловіка з ножовим пораненням у шию.

Досудове розслідування установило, що обвинувачений, маючи заздалегідь заготовлений ніж, під приводом здійснення поїздки викликав автомобіль служби таксі. Чоловік вказав маршрут через найбільш безлюдні місця.

Обвинувачений наніс водію удар ножем в шию, завдавши смертельне поранення, після чого забрав особисті речі потерпілого та втік з місця скоєння злочину.

Правоохоронці проаналізували записи з камер відеоспостереження по маршруту пересування автомобіля таксі та встановили вбивцю.

Під час обшуку за місцем проживання обвинуваченого був вилучений його одяг зі слідами крові, а також мобільні телефони вбитого водія. Установлено, що після вчинення злочину чоловік намагався скористатися банківським картками таксиста.

Судовий розгляд справи тривав більше трьох років.

Вироком Святошинського районного суд міста Києва вбивцю засуджено до покарання у виді 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі вбивця перебуває під вартою.

Нагадуємо, що у Київській області водій здійснив наїзд на дітей і не зупинивсяПро це  повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов. Керманич Volkswagen здійснив наїзд на дівчат 6 та 8 років, не зупинився, продовжив рух, але не впорався з керуванням, в’їхав у дерево. Далі вибрався із салону, намагався втекти, але був зупинений очевидцями аварії. Одна дівчинка загинула на дорозі, другу намагались врятувати, але вона теж померла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися