Під Києвом водій насмерть збив двох дітей та намагався втекти (ФОТО)

Водій здійснив наїзд на дівчат 6 та 8 років та продовжив рух. Діти загинули

У Сквирі Білоцерківського району Київської області водій Volkswagen здійснив наїзд на дівчат 6 та 8 років і намагався втекти.

Про це повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Водій Volkswagen здійснив наїзд на дівчат 6 та 8 років, не зупинився, продовжив рух, але не впорався з керуванням та в’їхав у дерево. Далі вибрався із салону, намагався втекти, але був зупинений очевидцями аварії.

Одна дівчинка загинула на дорозі, другу намагались врятувати, але вона теж померла.

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції Київщини. Проводяться першочергові необхідні слідчі та процесуальні дії, водій затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Винуватцю ДТП загрожує до 10 років позбавлення волі.

Потрійна ДТП у Києві могла стати причиною потужного вибуху (ВІДЕО)2 жовтня на бульварі Дружби Народів у Печерському районі Києва сталася потрійна ДТП. Внаслідок цього одна з автівок втратила газовий балон. Про це повідомила пресслужба столичного управління ДСНС, - пишуть "Коментарі".

Нагадуємо, що на Київщині пенсіонер збив байкераУ селищі Іванків Вишгородського району під Києвом 28 вересня пенсіонер збив мотоцикліста. Про це повідомили у ГУ Нацполіції Київської області. За попередніми даними, 70-річний водій автомобіля "Daewoo" не надав переваги у русі мотоциклісту, через що сталося зіткнення. Внаслідок ДТП постраждав 22-річний водій мотоциклу "Honda".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися