Тиша та спокій: у громадському транспорті Києва заборонили вмикати музику

З 7 жовтня у громадському транспорті столиці не можна вмикати музику

З 7 жовтня в Україні починає діяти заборона на відтворення музики та інших звукових сигналів в автобусах і таксі. Це передбачено Законом України, який був ухвалений 19 червня 2022 року.

У салоні громадського транспорту може транслюватись лише інформація про поїздку.

Заборона на шум розповсюджується на автобуси та таксі, проте інші види транспорту у законі не прописані. Щоправда, Уряд може внести відповідні норми до правил перевезень на всіх видах пасажирського транспорту.

Якщо водій порушуватиме закон, до нього можуть застосувати дисциплінарні заходи, а підприємство можуть не допустити на конкурси перевізників.

Водночас водій має право висадити пасажира, який голосно увімкнув музику в салоні.

Нагадуємо, що у Києві відкрилися нові автобусні маршрути. У столиці розпочали курсувати автобуси на нових маршрутах: №25 та №44.

У Києві на два тижні обмежать рух транспортуНа вулиці Радунській на два тижні частково обмежать рух транспорту. Ремонтуватимуть дорожнє покриття. Про це попереджає КК "Київавтодор". Обмеження пов’язано із початком на вулиці Радунській ремонту. Працюватимуть на ділянці від вулиці Градинської до вулиці Лісківської. За сприятливих погодних умов комунальники  планують закінчити ремонт за два тижні, - пишуть "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися